Home » , » Femrat nga 31-45 vjeç janë vullkan në seks

Femrat nga 31-45 vjeç janë vullkan në seks

Studimi ka treguar se femrat midis moshës 31-45 vjeçare është seksualisht aktive dhe shijon më shumë marrëdhëniet seksuale.

Shkencëtarët e Qendrës Universitare të Chakensak në New Jersey SHBA, pas një studimi, ku morën pjesë mbi 500 gra kanë arritur në një konkluzion lidhur me seksin.

Shumë meshkuj kur shohin një femër të bukur mendja direkt i shkon se si do të jetë ajo në shtrat.

Por pavarësisht se si ajo duket, mosha ka një rëndësi të madhe e të qënit vullkan në një mardhënie seksuale.

Ndaj dhe studimi ka treguar se femrat midis moshës 31-45 vjeçare është seksualisht aktive dhe shijon më shumë marrëdhëniet seksuale.
Femrat nga 31-45 vjeç janë vullkan në seks
Femrat nga 31-45 vjeç janë vullkan në seks

0 comments:

Like

Twitter

 
Copyright © 2014 Show Biz ★ V.I.P ★ Big Brother ★ Albania Gossip Thashetheme Lajme Blog Vipat Shqiptar Celebrity Eros