Home » » Gjoksi i madh i shpetoj jeten

Gjoksi i madh i shpetoj jeten

Ndërhyrjet kirurgjike duhet thënë se nuk kanë qenë aspak të lehta: në vitin 2010, si pasojë e operacionit, ajo hasi një infeksion tepër të rëndë që e çoi në rrezik për jetën, duke e detyruar të reduktonte përmasat që kishte.
Gjoksi i madh i shpetoj jeten
Sheyla Hershey është bërë një personazh disi i njohur dhe kjo në sajë të gjoksit të saj gjigant, të cilit tashmë i detyrohet dhe jetën.


Hershey, e lindur në Brazil, por banuese në Houston, në Teksas, i është nënshtruar operacioneve të shumta për të arritur masën aktuale të gjoksit të saj.

Ndërhyrjet kirurgjike duhet thënë se nuk kanë qenë aspak të lehta: në vitin 2010, si pasojë e operacionit, ajo hasi një infeksion tepër të rëndë që e çoi në rrezik për jetën, duke e detyruar të reduktonte përmasat që kishte.

E megjithatë edhe pse ka kaluar një situatë të tillë duhet thënë se përmasat e gjoksit i kanë shpëtuar jetën.

Para pak javësh, Sheyla ishte duke drejtuar makinën e saj teksa po shkonte për të marrë bashkëshortin pas një feste.

Papritur, humbi kontrollin e makinës duke përfunduar jashtë rruge dhe duke u përplasur me një pemë.

Airbag-u i makinës nuk u aktivizua, por për t'u zëvendësuar denjësisht mjaftuan dimensionet e gjoksit të Hershey, që nga kjo situatë doli vetëm me disa të gërvishtura.

“Çdo person tjetër që do të ishte në atë situatë do të kishte vdekur”, - komenton fatlumja Sheyla

Sheyla Hershey
Sheyla Hershey

Sheyla Hershey
Sheyla Hershey

Sheyla Hershey
Sheyla Hershey

Sheyla Hershey
Sheyla Hershey

Sheyla Hershey
Sheyla Hershey

1 comments:

Anonymous said...

Todау, ӏ went to thе beach front with my kids.

I found a sea shell and gаνe it to mу 4 yeаг old daughter anԁ saiԁ "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed the
shеll tο her ear and sсrеamed.

Тhere ωаs а hermіt cгab
inѕiԁe and it рinched hеr ear. She never wants to go back!

LoL I knоw this is entirely off topic but I hаd
to tell someone!

Mу blog trim belly fat fast

Like

Twitter

 
Copyright © 2014 Show Biz ★ V.I.P ★ Big Brother ★ Albania Gossip Thashetheme Lajme Blog Vipat Shqiptar Celebrity Eros