Home » » Tuna: Martohem vetëm me shqiptar

Tuna: Martohem vetëm me shqiptar

Këto komente Tuna i ka bërë në RTV21 kur ka folur duke iu përgjigjur pyetjeve të publikut që i bënin nëpërmjet Facebook-ut. Në pyetjen se a pëlqen një djalë nga Kosova, Shqipëria apo Maqedonia, është përgjigjur duke thënë se mjafton të jetë shqiptar.

 “Nuk më intereson se nga është. Mjafton të jetë shqiptar, sepse martohem vetëm me shqiptar jo me të huaj. Kaq.”, ka thënë Tuna.
Por kjo nuk është e tëra. Tuna e ka edhe një dëshirë.
Këngëtarja shqiptare nga Shkupi, Altuna Sejdiu – Tuna, beson se një ditë do të botohet një libër biografik për të. Duke iu përgjigjur pyetjes se sa dhurata merr nga fansat, Tuna ka thënë se i vijnë shumë fotografi, vizatime e gjëra të tjera.

“I arkivoj të gjitha dhe i ruaj mirë. Do të më hyjnë në punë kur të shkruaj ndonjë libër ose nëse do të shkruajnë një libër biografik për mua dhe do t’i përdorin”, ka thënë ajo.
(LajmeShqip.com)

1 comments:

Anonymous said...

Мy cοder is tгying to convinсe me to move to .
net fгom PHP. I havе alwayѕ
dіsliked the idea becаuse of the еxpenses.
But he's tryiong none the less. I'ѵe been usіng WordPrеss on numerous websites for about a yеar and am concerned
abοut ѕwіtching to anothеr platform.
I have hearԁ fantаstic things аbout blogengіne.
net. Iѕ there a way ӏ can import аll my woгdpгеss posts into it?
Any help would bе greatly apрreсiated!

Аlѕo viѕit my wеbѕite :: Buy Father's Day Gift Baskets

Like

Twitter

 
Copyright © 2014 Show Biz ★ V.I.P ★ Big Brother ★ Albania Gossip Thashetheme Lajme Blog Vipat Shqiptar Celebrity Eros