Home » » Ylli i erotikës, tentativë drejt karriges së bashkisë së Taranto

Ylli i erotikës, tentativë drejt karriges së bashkisë së Taranto

Ajo ka lindur 26 vjet më parë në Poloni dhe më vonë ajo është transferuar në Itali.
Zmadho fotografinë
Ylli i erotikës, tentativë drejt karriges së bashkisë së Taranto
Porno diva, show-girl-ja dhe modelja, Amandha Fox dëshiron të bëhet kryetare bashkie në Taranto, Itali.

Ajo ka lindur 26 vjet më parë në Poloni dhe më vonë ajo është transferuar në Itali.

Amandha do të kandidojë në zgjedhjet e ardhshme për kryetar bashkie.

Për të “hapur” fushatën e saj elektorale , në fillim ajo prezantoi për të gjithë qytetarët e saj një kalendar me foto shumë të nxehta.
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Janar
Amandha Fox - Janar
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Shkurt
Amandha Fox - Shkurt
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Mars
Amandha Fox - Mars
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Prill
Amandha Fox - Prill
Zmadho fotografinë
Amandha Fox -Maj
Amandha Fox -Maj
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Qershor
Amandha Fox - Qershor
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Korrik
Amandha Fox - Korrik
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Gusht
Amandha Fox - Gusht
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Shtator
Amandha Fox - Shtator
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Tetor
Amandha Fox - Tetor
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Nentor
Amandha Fox - Nentor
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Dhjetor
Amandha Fox - Dhjetor
Zmadho fotografinë
Amandha Fox - Kopertina e kalendarit 2012
Amandha Fox - Kopertina e kalendarit 2012

0 comments:

Like

Twitter

 
Copyright © 2014 Show Biz ★ V.I.P ★ Big Brother ★ Albania Gossip Thashetheme Lajme Blog Vipat Shqiptar Celebrity Eros