Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë

Ato, nuset, duhet të jenë të veshura sipas normave të etikës, jo vetëm për faktin që janë në një objekt religjioz-fetar, por edhe prania e prindërve dhe miqve të ngushtë duhet të jetë shkas që ato të jenë të veshura më mirë, pohojnë mes tjerash priftërinjtë.
Zmadho fotografinë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë

Meshkujt gjithmonë të veshur sipas normave morale edhe etike, ndërsa nuset e tyre kalojnë çdo limit të etikës normale. Priftërinjtë të angazhuar në ceremoni martesore anembanë botës ankohet për trendin në rritje, ku nuset e reja shfrytëzojnë ambientet e kishës si sfilatë mode.

Ato, nuset, duhet të jenë të veshura sipas normave të etikës, jo vetëm për faktin që janë në një objekt religjioz-fetar, por edhe prania e prindërve dhe miqve të ngushtë duhet të jetë shkas që ato të jenë të veshura më mirë, pohojnë mes tjerash priftërinjtë.

Po ju të dashur lexues, ndani të njëjtën brengë me priftërinjtë apo juve ju pëlqejnë nuset e nxehta!? (yllpress.com)
Zmadho fotografinë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë
Zmadho fotografinë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë
Zmadho fotografinë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë
Zmadho fotografinë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë
Zmadho fotografinë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë
Zmadho fotografinë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë
Priftërinjtë nuk duan nuse të zhveshura në kishë

0 comments:

Like

Twitter

 
Copyright © 2014 Show Biz ★ V.I.P ★ Big Brother ★ Albania Gossip Thashetheme Lajme Blog Vipat Shqiptar Celebrity Eros