Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili

Trupi i saj është gjithashtu i mrekullueshëm. Prapanica e theksuar , dhe gjoksi i madh në veshje të brendshme që janë të lagura dhe të thata , sepse pjesën më të madhe ajo e ka xhiruar në ambient banjoje, ju bën të ndaleni dhe ta shihni Suelyn dhe të kënaqeni me performancat trupore.
Zmadho fotografinë
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili




Suelyn Medeiros është versioni Brazilian i të famshmes Kim Kradashian . Edhe pse në SH.B.A është pak e njohur, ajo tashmë ka xhiruar editorial të nxehtë seksi për Curves Magazine.

Trupi i saj është gjithashtu i mrekullueshëm. Prapanica e theksuar , dhe gjoksi i madh në veshje të brendshme që janë të lagura dhe të thata , sepse pjesën më të madhe ajo e ka xhiruar në ambient banjoje, ju bën të ndaleni dhe ta shihni Suelyn dhe të kënaqeni me performancat trupore.

Gjithsesi tani mund të vëreni se kjo modele nga Brazili rrugët i ka të hapura andaj asaj I ofrohen tashmë shumë xhirime si dhe pjesëmarje në film. Shumica e identifikojnë me Kim Kardashianin e Amerikës, andaj jut ë nderuar lexues shihni fotot që Yllpress.com ua servon dhe vërejeni ngjajshmërinë.
Zmadho fotografinë
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Zmadho fotografinë
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Zmadho fotografinë
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Zmadho fotografinë
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Zmadho fotografinë
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Zmadho fotografinë
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Zmadho fotografinë
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Zmadho fotografinë
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Zmadho fotografinë
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili
Suelyn Medeiros , Kim Kardashiani nga Brazili

1 comments:

Anonymous said...

The poѕt features established necessaгy to me persоnally.
It’s extremely uѕeful and you're simply certainly extremely educated of this type. You get opened up my eyes to different opinion of this kind of subject along with intriquing, notable and reliable content material.
Feel free to visit my blog ... Read the Full Posting

Like

Twitter

 
Copyright © 2014 Show Biz ★ V.I.P ★ Big Brother ★ Albania Gossip Thashetheme Lajme Blog Vipat Shqiptar Celebrity Eros