Home » , , , , » Hungarezja Barbara Palvin i heq trurin Justin Bieber-it (FOTO)

Hungarezja Barbara Palvin i heq trurin Justin Bieber-it (FOTO)


Në të brendshme të kuqe, ajo dëshmoi se para saj gjendet një karrierë e madhe. Ajo ishte zbuluar që në moshën 13-vjeçe, kurse deri në moshën 18-vjeçe, punoi kryesisht për tregun aziatik.
Hungarezja Barbara Palvin i heq trurin Justin Bieber-it (FOTO)Në revynë e modës më seksi në botë – prezantimin vjetor të shtëpisë së modës Victoria’s Secret – një bukuroshe e lakuriqur i ra në sy veçmas beqarit të ri Justin Bieber.

Kjo bukuroshe ishte manekinia 19-vjeçare nga Hungaria Barbara Palvin. Me figurë dhe buzëqeshje të përsosur ajo e detyroi yllin e adoleshentëve të mbetet pa tekst dhe të ndjekë secilin hap të saj.

Në të brendshme të kuqe, ajo dëshmoi se para saj gjendet një karrierë e madhe. Ajo ishte zbuluar që në moshën 13-vjeçe, kurse deri në moshën 18-vjeçe, punoi kryesisht për tregun aziatik. 

Para dy vjetësh filloi të pushtojë Evropën dhe Amerikën. Pos modelimit ajo ka qenë fytyrë mbrojtëse edhe e shtëpive të mëdha të modës H&M, Armani dhe L’Oreal Paris, kurse në pista ka dalë me kreacione të Nine Riccit, Miu Mius dhe Louis Vuitton.

Momentalisht është e 40-ta në listën e modeleve më të suksesshme. Ndonëse edhe më tutje e lidhin me 18-vjeçarin Justin Bieber, ajo këtë simpati të këngëtarit ndaj saj kurrë nuk e ka konfirmuar, ndërsa në profilin saj në Twitter ka publikuar: “Po punoj mundimeshëm, po e jetoj ëndrrën time dhe shpresoj që të tjerëve t’ju pëlqejnë rezultatet e mia”. 
Zmadho fotografinë
Barbara Palvin
Barbara Palvin
Barbara Palvin
Barbara Palvin
Barbara Palvin
Barbara Palvin
Barbara Palvin
Zmadho fotografinë
Barbara Palvin
Barbara Palvin
Barbara Palvin

Barbara PalvinBarbara Palvin
Barbara Palvin
Barbara Palvin
Barbara Palvin

4 comments:

Anonymous said...

Intereѕting blοg! Is your thеme custom maԁe
oг dіԁ уоu ԁοwnload it
frοm sοmewhere? A themе like уours with
a fеw simplе tweekѕ woulԁ reаlly make my blog stand out.
Рleasе let me knoω where you got your
theme. Κudos

Feel frее to suгf tο mу wеb blog; wood projects

Anonymous said...

When I origіnally commented I clісkеd the "Notify me when new comments are added" checkboх anԁ noω each timе а comment is addeԁ
I get four emaіls with the same cоmment. Is thеге any way уou
can removе me fгom that seгvice?
Сheегѕ!

Loоk into mу web-sіte - natural breast enlargement

Anonymous said...

Whеn Ι originallу commenteԁ I cliсkeԁ the "Notify me when new comments are added" chеckbox and now еach time a comment is addеԁ I gеt four emails wіth the sаme comment.
Is there any way yοu can rеmove mе fгom that
serѵice? Cheеrs!

Alsο visit my pagе: natural breast enlargement

Anonymous said...

The articleice Machines introduces:This article about How To Buy Commercial Ice Machines For Restaurant,With the introduction of cutting edge and innovative technologies, a commercial ice machine is no longer a bulky device producing insanitation, consuming a lot ...

If you need more ice Machines infomation about How To Buy Commercial Ice Machines For Restaurant, Click here to find.

With the introduction of cutting ice Machines edge and innovative technologies, a commercial ice machine is no longer a bulky device producing insanitation, consuming a lot of energy, making noise, and taking a lot of time to make the needed supply of ice. As a result of high end technologies, commercial ice machines are able to achieve “being green” the highest levels of energy and water conservation. Now a commercial ice machine can easily produce from 65 pounds to 2,000 pounds of ice cubes in a day. You can find varied shapes of ice cubes such as dice, half dice, octagon, crushed, nugget, and flake.

Commercial ice machines are the standalone units,ice Machines designed to produce large quantities of ice for various commercial purposes. Once installed, these commercial ice makers are pretty automatic and do not need much attention from you or your staff. These factory-made machines consist of a condensing unit and ice-making section that operates as an integrated unit to make ice, an ice bin or a storage unit to store the created ice and a dispensing unit to dispense the ice out of the machine. Many automatic ice machines use moving water to create an improved quality of ice cubes. They work on the principle of “faster the water moves the better the ice quality becomes”. In this process, the air and un-dissolved solids get washed away. This results in pure and clear ice production.

Large amounts of ice are demanded for various purposes in many ice Machines commercial entities such as Restaurants, Bars, Ice Cream Parlors, Bakeries, Country Clubs and Golf Courses. A commercial ice machine is the perfect choice for such places as the large quantity of ice also needs to be a certain quality as well. Automatic commercial ice machines will make plenty of ice of equal size in a short span of time. All you need to do is just start the machine and set the required functions, and leave the rest up to the machine. You will get good quantity of quality ice in a short amount of time. In addition, many commercial ice machines come with a self cleaning function. This will help maintain the quality and quantity if the produced ice while decreasing the time that you and or your staff must spend with the machine.

Keep in mind that there are two varieties of ice machines: air cooled and waterice Machines cooled. Air cooled ice machines use air to disperse the heat, whereas water cooled ice machine uses water to do the same function. Air cooled ice machines use more energy and also are much noisier than water cooled ice machines. However, they are more affordable than water cooled ice machines.

An assorted collection of wonderful, fast and energy efficient commercial ice makers are readilyice Machines available in the market. Various renowned and reliable manufacturers have come up with their unique range of these amazing machines. Numerous models that create different types and sizes of ice are available in the local and online market. A competitive urge of creating more efficient and cost effective ice machines, has left the customers and consumers with a distinctive variety of these units in which to choose.

Like

Twitter

 
Copyright © 2014 Show Biz ★ V.I.P ★ Big Brother ★ Albania Gossip Thashetheme Lajme Blog Vipat Shqiptar Celebrity Eros