Home » » Nudo për të mbledhur fonde (FOTO)

Nudo për të mbledhur fonde (FOTO)


Kjo, për shkak të financave të dobëta.
Ato janë notare, por kanë vendosur që të të bëjnë rolin e modeles. 

Kjo, për shkak të financave të dobëta. 

Për këtë arsye, ato kanë vendosur që të pozojnë nudo, në mënyrë që të mbledhin fonde për transfertat dhe aktivitetet që kanë jashtë Spanjës.
Nudo për të mbledhur fonde
Nudo për të mbledhur fonde
Nudo për të mbledhur fonde
Nudo për të mbledhur fonde
Nudo për të mbledhur fonde
Nudo për të mbledhur fonde
Nudo për të mbledhur fonde
Nudo për të mbledhur fonde

0 comments:

Like

Twitter

 
Copyright © 2014 Show Biz ★ V.I.P ★ Big Brother ★ Albania Gossip Thashetheme Lajme Blog Vipat Shqiptar Celebrity Eros