Home » » Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj (FOTO +18)

Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj (FOTO +18)


Mirëpo, askush nuk është shqetësuar pasi fotografitë e që ka sjell revista Love të Kate Moss janë magjepsëse dhe të veçanta.
Edhe pse këtë jave mbush 39 vjet, Kate Moss ka vendosur që të paraqitet me “hipi editorial” të viteve “67”, kohës që ajo ende nuk kishte lindur. 

Mirëpo, askush nuk është shqetësuar pasi fotografitë e që ka sjell revista Love të Kate Moss janë magjepsëse dhe të veçanta. 

Fotografi i njohur Tim Walker është kujdesur që profesionalizmi të jetë në nivel, ndërsa Kate ka treguar gjithçka nga pjesët intime. 
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj
Kate Moss, magjepsëse në 39 vjetorin e saj

0 comments:

Like

Twitter

 
Copyright © 2014 Show Biz ★ V.I.P ★ Big Brother ★ Albania Gossip Thashetheme Lajme Blog Vipat Shqiptar Celebrity Eros