Home » » Siguria është sukses

Siguria është sukses

Në momentin që flasim ka shumë femra që po shoqërohen me meshkuj ndaj të cilëve nuk ndjejnë ndonjë tërheqje. Disa prej djemve po bëjnë sikur janë të sigurt që vajza ndihet e tërhequr prej tyre. Në këtë mënyrë ata e kanë situatën nën kontroll.

 Kur të dalësh me një femër (takim romantik), bëj gjithmonë sikur je 100% i sigurt që ti i pëlqen asaj.

Në momentin që flasim ka shumë femra që po shoqërohen me meshkuj ndaj të cilëve nuk ndjejnë ndonjë tërheqje. Disa prej djemve po bëjnë sikur janë të sigurt që vajza ndihet e tërhequr prej tyre. Në këtë mënyrë ata e kanë situatën nën kontroll.

Shumë të tjerë janë aq nervozë saqë nuk arrijnë ta kuptojnë se vajza nuk ndihet e tërhequr prej tyre, prandaj në këtë rast situatën e kontrollon ajo.

Nga këto dy kategoritë, ata që kanë më shumë gjasa që ta bëjnë vajzën të ndihet e tërhequr prej tyre janë ata që po pretendojnë se një pëlqim i tillë ekziston që më përpara dhe situatën e kanë vetë nën kontroll.

Kjo ka më shumë gjasa të ndodhë pikërisht sepse kjo është ajo që femrat kërkojnë në radhë të parë, një mashkull që i merr situatat në dorë.

Ndërkohë, meshkujt që “dorëzohen” pothuajse asnjëherë nuk i bëjnë vajzat për vete. Kjo ndodh sepse këta meshkuj veprojnë në mënyra të parashikueshme, gjë që nuk është aspak e mirë.

Ajo pret që të dalë me një mashkull ndaj të cilit nuk ndihet e tërhequr. Ti, nëpërmjet mendimeve të tua ia përforcon këtë ndjesi, kështu që mos prit që të kesh sukses.

Ajo çka ti mund të mësosh nga ata meshkujt e suksesshëm është që nëse të jepet mundësia që të dalësh me një femër, sillu sikur ti i pëlqen asaj tashmë dhe mbaje situatën nën kontroll.

I pëlqen apo s’i pëlqen ti asaj, kjo është e diskutueshme. Prandaj, që t’i të rrisësh shanset për t’i pëlqyer, sillu sikur kjo gjë tashmë është një fakt i kryer.

P.s. Kjo nuk do të thotë aspak se duhet të zgjasësh duart. Mbaji duart në vend dhe përdor vetëm fjalët. Përndryshe fëlliqesh.
Zmadho fotografinë
Siguria është sukses
Siguria është sukses

3 comments:

Anonymous said...

Αmazing blog! Is уοur theme custom made or did you downlоad it from somewhere?
A design lіke youгs with a few simple adjuѕtements
would really makе my blog stand out. Plеaѕe lеt mе know wheгe you got yοur themе.
Cheeгs
Feel free to surf my web page :: please click the following webpage

Anonymous said...

Thаnks for the marvelοus posting! ӏ tгuly enjoyed reаding it,
you arе a grеat authoг.Ӏ will be ѕurе
tο bookmark yоur blоg and will eventuallу come back latеr οn.

I want to encourage yοu continue yоur gгeat рosts,
have a nісe ԁау!

Μу site; click through The next webpage

Anonymous said...

Howdy! Do you κnow if they make аny plugins to help with SЕO?
I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not sеeing very good gаins.
If уou know of any please share. Thanks!

my webpage; best storage companies

Like

Twitter

 
Copyright © 2014 Show Biz ★ V.I.P ★ Big Brother ★ Albania Gossip Thashetheme Lajme Blog Vipat Shqiptar Celebrity Eros